Dimarts 24 d'abril de 2018
    castellano  
Consultes Gratu´tes
Informa
Fer-se soci
Estudis de consum
 
 
Consultes Gratuïtes
 
L'organització de consumidors i usuaris UNAE ofereix a tots els ciutadans la possibilitat de realitzar consultes gratuïtes en matèria de consum a través d'aquesta web. Per realitzar la consulta, només cal omplir aquest formulari facilitant les seves dades per poder-lo localitzar i detallant el motiu de la consulta. Tan aviat com sigui possible, li enviarem la nostra resposta o ens posarem en contacte directament amb vostè.
 
Nom:*  
   
1r Cognom:   2n Cognom:
Adreça:    
   
Població:   Codi postal:
 
Nif:    
   
Telèfon 1:   Telèfon 2:
 
Fax:   E-mail*:
 
Vols rebre el butlletí UNAE?
Consulta:
*Els camps marcats són obligatoris
 

CONDICIONS DE PRIVACITAT DE DADES

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal i la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic , l'informem que les seves dades personals s'inclouran i es tractaran en un fitxer automatitzat del qual és responsable Federació Únió Cívica de Consumidors i Mestresses de Catalunya -UNAE, amb la finalitat de gestionar les seves dades en relació al cumpliment de la relació contractual, precontractual o negocial amb UNAE. Tanmateix, l'informem que otorga el seu consentiment per la cessió de les seves dades a organismes públics, entitats o empreses que col·laborin amb "UNAE", al sol·licitar aquestes les dades dels associats amb la finaltitat de poder realitzar els serveis per vostè sol·licitats.

Si desitgen fer ús del dret d'accés, rectificació, cancel·lació u oposició de les seves dades, podran fer-ho enviant un correu electrònic a unae@unae.cat o un escrit a 

" Federació Unió Cívica de Consumidors i Mestresses de casa de Catalunya -UNAE,
C/ Roger de Llúria, 44, 3er 3a
08009 Barcelona."

En la sol·licitud haurà d’adjuntar la segúent informació
Nom, cognom i DNI
Dret que desitja solicitar y contingut de la seva petició
Domicili a efectos de notificacions

 
 
 Accepto les Condicions
 
 
 
C/Roger de Llúria, 44, 3er 3ª 08009 Barcelona Tel. 93 301 26 27